ANNONS / PR

inom naturvetenskap och teknik - Nr 44 / 2018-07-03

••• Meddela oss om du har förslag på någon informationskälla som du tycker vi borde bevaka.

Nyhetssajten FORSKNING ger dig möjlighet att följa med vad som händer inom svensk naturvetenskaplig och teknisk forskning. Men du har också många möjligheter att själv nå våra kvalificerade läsarkategorier.

     Intressant forskning och utveckling vid en organisation eller företag kan lämpligen presenteras genom en redaktionell annons på denna sajt (en annonsmarkerad sk advertorial). Du har också möjlighet att berätta om din egen forskning.

     Du kan annonsera ett arrangemang i Kalendariet med länkad text eller med en banner. Och självklart finns olika möjligheter till ordinarie annonsering genom något av banneralternativen nedan.

     Om du är intresserad av att lägga in en utbytesbanner eller att nå en partneröverenskommelse av något slag är du naturligtvis välkommen att höra av dig.

     Genom att annonsera på denna nyhetssajt når du kvalificerade målgrupper inom teknik och naturvetenskap med stort yrkesmässigt kunnande och inflytande och dessutom med god privatekonomi. Det är forskare/lärare, professorer, FoU-chefer, ingenjörer, tekniker, naturvetare samt studerande i teknik och naturvetenskap m fl. Det aktuella besökarantalet på sajten är för närvarande ca 200 per dygn. Ca en tredjedel från mobiltelefoner. Uppdatering av sajten sker oftast dagligen.

     Du kan enkelt boka direkt genom att göra en säker betalning (PayPal) via en av de gula knapparna nedan och/eller skriva ett meddelande i formuläret längst ned.

     

Banneralternativ

Du kan boka en Banner i något av de två format/placeringar vi erbjuder direkt på sajtens förstasida eller annonsera ett kommande FoU-arrangemang i Kalendariet i form av en text eller med en banner (båda med länk).

     Ange vad du vill boka genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan också betala direkt med de gula knapparna. Vi hör av oss direkt när vi får ett meddelande eller när du betalat.

    

TOPP-BANNER, max 2 månader, 5.000 kr

Mått: ca 700 x 120 px, Vikt: max 200 kb


BANNERS HELSPALT, max 3 mån, 3.500 kr

Mått: ca 700 x 120 px, Vikt: max 200 kb

Max 5 st banners visas i en kontinuerlig följd


Text eller banner med länk i KALENDARIUM,

max 3 månader, 1.000 kr

Maila titel, ort och datum för arrangemanget

samt webb-länk.Andra Mått eller Exponeringstider enligt överenskommelse.


Avbokning av banner måste ske tidigare än en månad före första införelsedag för att till fullo krediteras. Avbokning som sker senare än en månad, men tidigare än två veckor, före första införelsedag debiteras med halva beloppet. Ännu senare avbokning debiteras med hela beloppet.

Redaktionell presentation

En organisation, företag, forskargrupp eller enskild forskare kan få en redaktionell presentation av sin forskning på denna sajt genom en annonsmärkt advertorial.          

     Antingen sätter vi samman text och bild utifrån ditt underlags- material, eller också gör vi en intervju och skriver en text. Du får givetvis godkänna och göra eventuella justeringar i materialet innan publicering. Efter publicering på denna sajt får du fritt förfoga över materialet.

Redaktionell annons (max 3500 tecken)

inklusive textproduktion och ev intervju, 6.000 krKontakt:

lars@forskning.com

0725-18 51 59